Julklappsinslagning och julgranspynt

Om du inte har provat på den magiska upplevelsen att lacka paket, måste du nästan göra det. För mig är det en garanterad stund av julkänsla. Det är inte så svårt som man tror och man kan göra det utan att bränna fingarna av sig. Testa att göra några sigill på ett papper innan du ger dig på de riktiga paketen.

För att granen ska bli lite mer personlig och för att det är väldigt roligt att göra det, brukar jag se till att göra en del prydnader själv. En idé är att använda sig av de gamla slitna och tråkiga röda kulorna som man kan köpa väldigt billigt. Sen kan du använda i stort sätt vilket tunt papper som helst. (servetter, gulnat bibelpapper, decopagepapper, silkespapper) lite lack, tapetklister eller utspätt trälim behöver du också. Principen är att du gör decopage på kulan. Du varvar alltså klister och små bitar av papper på kulan. Se till att få dit ett lager över pappret också så får du en mycket vacker glans och den håller mycket längre….  Lycka till

Förra helgen bar det iväg till Göteborg och Liseberg med dess vackra juldekorationer. Det var en väldigt julig upplevelse. Vi tog också en sväng till musikhjälpen som hade sina sista dagar när vi var där. Väldigt kul att se live.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *