Fortsätter med ”fårtavlan”

Jag märker att jag har svårt att fokusera på flera saker samtidigt. Inte helt lätt att både greja körkortet och göra klart en tavla samtidigt =). Just nu får tavlan fungera som avkoppling från allt annat. När jag behlver stänga av tankeverksamheten en stund och bara stilla mig inför Gud, då går jag in och skapar mina får. Likadant nör jag behöver glömma mina bråkande grannar som verkar avsky varandra som pesten. Eller när jag absolut inte vill tänka på att uppkörningen snart står inför dörren.  Har by the way dekorerat och hängt upp några nya skapelser i hallen. Ska lägga upp en bättre bild på porträttet senare. Nu önskar jag er alla ett riktigt välsignat och gott nytt år! God Bless.

 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *