en beställning på bokillustrationer- framsidan

image
Nu har jag börjat, fortsatt och kommer också fortsätta med framsidan till en novell en vän till mig skrivit. det kommer att bli ett 8tal bilder till insidan av boken. ett mycket roligt projekt !

idag frågade samma tjej om jag inte drömde på natten om allt skapande. och det kan jag säga att det är märkligt att jag inte gör det mer än jag redan gör…. jag omger mig med skapande de flesta dagarna rakt igenom. på ett eller annat sätt. vilket gåva det är att få göra det man brinner för och älskar. tackar gud för det. jag kunde lika gärna hamnat på en plats jag inte alls trivdes lika mycket på. som många, många, många har. jag tror att nyckeln ligger i att våga vänta på och förvänta sig det bästa. att våga tro att gud älskar mig så mycket att han verkligen vill ge mig ett jobb och en situation där han vet att jag passar in med det jag är bra på. att inte låta rädslan för att det inte ska lösa sig driva mig att välja första bästa.
nyckelorden är våga vänta.
tack gode Gud för detta.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *