image
Regnet faller ner och jag är hemma och inspekterar alla återgärder jag gjort i vår inredning senaste dagarna. går också och väntar på att klockan ska bli 4 så jag kan ta med min kära vän Betina och mig själv till viktväktarnas invägning. mina resultat har hittills överbevisat min skeptesism angående denna ”sekten för tjockisar” som den kallas av den manliga utklädda på humorprogrammet HippHipp. hela 3,6 kg på endast 5 veckor!!! och det utan att jag känt mig hungrig och snuvad på gosakerna i livet en endaste gång. fantastiskt. men räddningen är nog ”veckobonusen” som består av 49 extra ”propoints” som man är fri att lägga på precis vad och hur man vill. fantastiskt.
meeen…. tillbaks till inredningen i vårt nya hem. balkongen ä just nu en bassäng som jag klafsade ut i för att sen upptäcka våra dränkta ärtodlingar. små, små gröna blad sticker upp ovanför vattenytan. jag tror att det är våra för sent satta violer som håller på att drunkna. ärtorna verkar må ok.
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *