Skolavslutning

image
Bussen var full i morse. Full av barn och ungdomar på väg till deras skolavslutningar. Det är något svärmiskt över dessa dagar. Frihet men sorg. Lite pirr i magen. Första dagarna efter en skolavslutning var alltid så svåra att fylla som barn tycker jag. Man gick och tjatade på mamma och pappa om att nu är det ju faktiskt sommarlov och nu SKA MAN DIREKT iväg på nåt skoj. Om inte annars ska man få vräka i sig jordgubbar och glass. ALLA ANDRA GÖR JU DET! men mamma och pappa har inte slutat sina jobb än. De har många, långa dagar kvar att fylla med vad många nog skulle kalla viktiga saker. Det är då man får använda sin kreativitet. Jag är nu själv på väg till jobbet. Min kreativa sysselsättning.
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *