gurkplantor


Gurkorna far iväg som bara den! min atelje fungerar just nu även som växthus. varmt är det här inne. galet varmt. meeen gurkorna vi planterade från frön mår mycket bra i denna miljö. varje dag har de växt någon cm. väldigt inspirerande att ha något så snabbt växande framför sig när man jobbar. kan rekommendera detta till den lätt uttråkade. vi fick på bara några dar upp över 30 små plantor som på bara två veckor blivit 30 cm långa! det får mig att tro att det finns en sommar som väntar på oss. trots allt. funderar idag på att avbilda det vackra blommande päronträdet utanför mitt fönster. ska för första gången försöka spänna en duk. en stor en. sen blir det en grundering i acryl och efter det penseldrag av olja! återkommer

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *