Nytt jobb!!!
underbart, underbart. undrar om det kan vara det mest uppmuntrande som finns att bli efterfrågad av en arbetsplats man inte visste fanns och man inte ens sökt!? kan nog vara så. i varje fall kommer jag börja med mitt drömjobb redan nästa vecka. man kan nog samanfatta min arbetsroll i att jag ska vara någon sorts kreativ rehabiliteringsledare. jag kommer att börja med att inreda en atelje som jag sedan kommer hålla grupper i. grundtanken i dessa grupper är att vi ska ta secondhand möbler, ramar, lampskärmar, ev kläder och göra om dessa! piffa! och sedan lämna dessa tillbaka till platsen vi tog dem ifrån för försäljning. allt detta är i rehabiliteringssyfte. att få se att det går att förändra saker. sen får vi se hur mtycket vi blandar in olja. akvarelle måleri och smyckes tillverkning osv. det kommer bero helt på individens önskemål. jag kan ärligt säga att detta är mitt drömjobb. och det fina i kråksången är att jobbet hittade mig. tusen tack!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *