Bröllopsdekorationer!

image
Igår ägnade jag min kväll åt att dekorera ett underbart bröllop som gick av stapeln idag i linköping. Jag gjorde en brudbåge! Grundade den med ett grönt bomullstyg och klädde den med murgröna. Hade sedan gjort röda blommor av pins och filttyg. Kolla in detta! Och sen hade vi vita dukar, röd löpare i siden och slingor av murgröna. Pärlor i glas och de 109 fjärilar vi gjort hemma. Och lite annat smått och gott. Idag tog jag också sv/vita analoga bilder på brudparet i gamla linköping. Så vackra! Lägger ut dessa sen. Måste framkallar i labb så det kan nog ta ett tag innan jag gör det 🙁 men nån gång! Ha förtröstan Linnea!
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *