Semester i Norge

Om det varit lite tyst från mig veckan som varit har det berott på en eftersläntrande semestervecka. vi har njutit mycket när vi bilat oss fram först upp till dalsland där ett bröllop ägde rum mitt uti i naturen uppe på ett berg, och sedan vidare över till Norge och samhället Rjukan, där Gaustafjället finns. Vi har både campat med vårt underbara tält, sovit på ett fantastiskt hotell och i Dalsland och Göteborg (där vi avslutade vår vecka) sovit i goda vänners hem. En riktigt fantastisk resa vi alltid kommer att minnas. Själv har jag aldrig varit över till Norge mer än som bara några år då jag var med på en margarinshoppingtur. Så detta land har verkligen gett mig mersmak. Kanske att nästa semester tar oss längre upp i norra Norge? Vi får se… Har också hört om en fantastisk svensk fjällvärld värd att upptäcka.

Uppe på GaustafjälletUtsikt från ett underbart fjordhotell

Spritköket i högsta hugg! Min älskling letar lämplig plats att greja maten på uppe på Gaustatoppen

Äntligen hittade vi en vacker plats som också hade ett bord, vilket inte alltid är standard uppe på ett fjäll. Här kokas nu potatismos och steks köttebullar, till förbigåendes luktsinnens förtret. ALLT smakar godare ute och långt uppe!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *