Hatten

image
Nu när jag har varit sjuk har jag börjat sy på en hatt. What?! En hatt säger du då. Ja det hela började en kväll på nätet. Jag var inne på ebay och letade efter retrohattar. Jag hittade hatten med stort H och skrev till säljaren som bodde och bara skickade varor inom usa. Frågade om hon kunde tänka sig skicka hatten till mig ändå. Det kunde hon men tyvärr förlorade jag aktionen som avslutades kl tre på natten. Sorgligt. Men så kom vännen Janina med den briljanta idén att tillverka en egen hatt! Vi köpte ett billigt diadem och sen bar det av. Förstorade diademet med kartong och klädde den sedan i grön sammet. Har sedan börjat klistra på gröna löv och stjälkar. Och blommorna är nästa steg. Uppdaterar er
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *