Hej. det är en slagen kvinna som skriver detta. slagen i budgivningen om vårt drömhus. skit. att det kunde gå oss ur händerna på detta vis. jag var så säker på att det var VÅRT och ingen annans. suck… men livet går vidare. att skapa hjälper mig på många sätt att hitta nya saker att glädja mig åt. och det är ju trots allt så att denna jord är full utav hus. men iof inte just detta hus. men kanske det är till det bästa ändå. det var grymt mycket renovering på vårt drömhus. och enligt samuel, som jag förvisso håller med om, för liten tomt. men annars hade det varit den perfekta konstnärsgården! och den stora ateljen hade varit pricken över iet.

sjuk idag. ont i halsen men rätt skönt att få sitta och slappa för en gångskull. har skickat ut inbjudnnigarna till konstlägret i sommar. skickar med en länk till informationen här :

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs468.ash1/25690_1429332861832_1488169075_31160946_6900436_n.jpg

nu behöver jag mat.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *