image
Kära läsare. den här helgen har jag tömt Göteborgs secondhandbutiker på vackra fynd. har bland annat hittat denna vackra fjärilsring för endast några kronor. också mellanringen mellan vigselringarna. den var dock en av GLITTERS påfund. meeeen lika vacker för det. i löööv ringar alltså. nu sitter vi på bussen på väg hem. hoppas på en fin filmkväll när vi kommer tillbaka till jönköping. =) jag är så glad över buss och tåg. tänk att kunna transportera sig till ett extremt mycket större utbud secondhandbutiker på bara två timmar! underbara uppfinning. inte så tokigt med swedbus heller…. gratis användning av internet och bara man går på en halvtimme innan avgång lyckas man till och med sitta riktigt bekvämt. älskar dock tåget bättre.
mitt största fynd denna helg var nog ändå den fantastiska välsorterade secondhandbutiken ”BEYOND RETRO” kände hur jag tappade hakan när jag steg in i denna färgsprakande tidsmaskin. efter ett par minuter fick jag hjälp av en vänlig butikspersonal som lika gärna kunde kommit resande från en annan tid rakt in i butiken bara för att hjälpa mig att inte se ut som en idiot med öppen mun längre…. otroliga tyllcreationer, blommiga vida klännningar, som hämtade ur lilla huset på prärien =) fantastisk butik! och helt ok priser. drömmen för dig som brukar gå runt i secondhandbutikerna och leta efter retro gobitar.här har du hundratals samlade på ett och samma ställe. MÅSTE ses! åk till Arkaden i göteborg. gå till TOP SHOP där hittar du klädhimmelen. BEYOND RETRO
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *