Hej.
Igår var en speciell dag. jag var på ett dagcenter för fysiskt funktionshindrade och hade en inspirations ”föreläsning” som skulle syfta till nytänkande i konsten. jag fyllde min shoppingvagn med allt från egengjorda fotoalbums, anteckningsböcker, spargrisar, smycken mm.. jag hade också med mig mina favoritfärger. de effektfärger jag mest använder mig av i mitt scrapbookande. jag ska dit på tisdag igen och då är det en pröva på gång! spännande och underbara människor jag fick möta. tack alla ni som lyssnade så flitigt på mig =) vi ses på tisdag!
fick också en förfrågan att komma till en dagledigträff och hålla i nånting liknande. så kul!!!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *