Jag fick för ungefär två månader en beställning på ett fotoalbum. varför jag väntat tills idag med att göra detta är en mycket bra fråga… kanske det bara faller bort i all den röra jag har runt mig just nu. kanske, och kanske kommer det lägga sig så småningom. när jag vant mig vid vad som är. kanske känner alla sig så uttömda på kraft när det är nytt på gång ? men jag vet att jag inte är ensam i detta. Gud är med mig och jag vet också att jag har min kraft från honom. men jag längtar efter så mycket mer i mitt liv med honom. jag vill att han väcker min kreativitet som aldrig förr, att jag ska leva i honom och därigenom få ny kraft till lek i konstform. att han som han sagt ska vara mina fötters lykta. och att han alltid ska vara så tydlig och verklig mot mig som han alltid varit. Här är albumet.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *