image

Nu är det så här. att FEM akvarelleskrin behöver man ju bara inte! kan man tycka va? =) meeen nu är det ju trots allt så att jag driver cirklar där det finns mer än en person. så DÄRFÖR köpte jag alltså på rean fem stora skrin med riktigt bra studieakvarellefärg.just det här skrinet använde vi på bildgymnasiet och som jag upppfattade det var alla mycket nöjda.visst finns det
ännu snäppet bättre färg men detta är ett bra hobbykonstnärstartset. men det roliga var just reapriset. istället för att behöva betala minst 500 per skrin (om jag hade behövt plocka ihop kaka per kaka) fick jag alltså betala 90 KR per skrin!!! om du vill ha ett bra startskrin kan du alltså gå till Westers på väster.
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *