konstcirkel

En anteckningsbok jag gjort på beställning.

Kolsum 11år
På cirkeln i fredags gick det livat till. jag lärde våra yngre medlemmar trixet med att måla en skog. detta började vi med efter att en av tjejerna sa ”du ska lära mig att måla precis en sån tavla du gjort!!! galet svår uppgift =) meeen vi satte fart endå och här är resultaten. målat på anslagstavlor. vilket är en förutsättning för att snabbt och enkelt kunna göra en trovärdig skog. vi har alltså använt oss av pastellkrita som vi sedan strukit ut med en blandning av linolja och terpentin )en miljövänlig form) och i o med detta så beter sig kritan mer eller mindre som oljefärg. rekomenderas för dig som inte gillar kladdet med en vanlig oljefärg. rekomenderar även anslagstavan eller en gulbrun bakgrund då detta ter sig som en naturlig bakgrund för en skog. lycka till!

Fatemeh 9 år

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One Response to konstcirkel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *