Ett riktigt fynd!

På besök i Linköping hos kära vänner. vi har blivit bjudna på mycket härligt. tre rätters middag lagad av en skicklig kock. hans första försök att skiva en ananas slutade i ett fint resultat., konst i vardagen gladde oss
alla. jippie!!! tack så mycket. Linnea och Samuel heter de. snart står bröllop och tanken med denna helg är delvis att vi ska sitta ner och planera dekorationerna som jag ska ansvara för. ett spännande konstuttryck detta. mycket murgröna och pärlor. fjärilar och böcker. det kommer bli mycket vackert. lägger ut bilder på detta senare. dagen innan kommer jag också att fotografera bruden och brudgummen med en gammal hasselbladskamera. svartvitt framkallat i eget labb. kommer bli härligt att få stå i de underbara ångorna igen, det var faktiskt flera år sen jag framkallade själv. jag har faktiskt saknat det. det som gjort att det var så länge sen är att det blir så komplicerat när man inte har ett labb hemma eller i alla fall nära hemmet. när vi skaffar hus är det de första jag ska göra. installera ett labb. då är vardagen räddad. där inne försvinner all tid. på gott och ont så klart. men för dig som vill ha en kreativ hobby som inte kräver bästa förmåga att styra en pensel rätt är detta en perfekt hobby. och med tanke på att min man äger ca 100 analoga underbara kameror som står och väntar på att bli använda så borde jag nog sätta fart igen.


Min vän Linnea gjorde häromdan ett riktigt fint fynd.hon gick förbi en snödriva och där i slaggen låg denna vackra maskin och ropade på henne, och självklart var hon då tvungen att plocka upp den och släpa med den över halva stan! det hade i o för sig jag också gjort =) så klart.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One Response to Ett riktigt fynd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *