En vacker stad

Idag har jag förstått vikten av att ha ett eget företag. vilket i sin tur leder till att jag ska gå en egenföretagskurs snarast möjligt! man kan alltså till ex använda all vinst av en såld tavla till att inköpa nytt material för vidare konstskapande och behöver alltså då inte skatta på vinsten. som jag har förstått.

jag har också gått tillsammans med en vän och njutit av den vackra staden vi bor i. blev sugen på att avbilda dörrarna nedan i en vacker oljemålning.

grupperna har också fått ännu en till medlem! mycket glädjande. välkommen Åsa!
har också insett exakt HUR bra färgval mackmakeriet gjort vid sin ommålning av sina väggar. det är precis som de målat en bakgrund till mina tavlor. tack!
image

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *