Jag var på ett lite speciellt födelsedagsfirande igår kväll… Hur undrar du då? Jo dels har jag inte varit på kalas kvällen innan nyårsafton. Det kändes speciellt att få fira två kvällar i rad. även om jag inte åt något av den goda tårtan som Susanne (födelsedagsbarnet) gjort. Min man och jag har vigt en månad till ett hälsosammare liv utan godis chips kakor glass mm. MED STORT UNDANTAG FÖR SJÄLVA NYÅRSAFTON så klart =)

Andra speciella saker med vistelsen ute i hovslätt var respektives gran. jag har aldrig förr kollat efter oich funnit en slev hängande på en gren och en partyhatt på en annan. he he. lite längre upp kunde jag också hitta två halmbockar gungande på varsin gren! man förstod ganska snart att emil och malte (barnen i huset) hade varit med oc h dekorerat. det var en glad syn och en skön kväll ute i ett av de vackraste husen.
utanför, precis i synfältet för alla inpasserande gäster satt en liten mus fastklämd i en fälla. helt medvetet ditplacerad av Tomas =) gahhh så äcklig! men en mycket rolig kväll blev det ute i den julkortsliknande miljön. Tack Susanne och Tomas

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *