Kaos i ateljen

Min ateljé är just nu i stort uppror. det är som att allt fått fötter och sprungit från sin plats, bara för att lägga sig på en helt annan plats. =) jag vet att jag är mycket skyldig till detta och ibland börjar till och med en julälskare som jag att tröttna på den kaos julen lämnar efter sig. i ett vanligt hem kanske det ligger spår av apelsiner och paketpapper… Här däremot ligger resterna av clementinerna tillsammans med limstavar och tygrester… man kan rent ut sagt säga att det är kaos. meeen…det är inte första gången om man säger så. vore bara så skönt om allt bara fick fötter och vandrade tillbaka igen =)
En bild av kaosen
trots att vi paketerat in vad vi trodde var alla mina tavlor och lagt ner dem i källaren, finns det fortfarande tavlor stående utmed väggarna. ateljen s väggar rymmer både mina egna tavlor men också konstcirklarnas elevers tavlor. Jag behöver en större atelje!!! säg till om ni hör något om ett hus! Tusen tack

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *