JULAFTON !!!

Ja, kära ni. Det var en härlig julafton vi hade i Aneby. Jag och min man Samuel åkte på eftermiddagen ut i snöyran till min familj. vi var mycket hungriga när vi kom fram men blev ändå förvånade över mammas fråga om vem som ville smaka av köttbullssmeten innan hon började steka =) rå köttfärs! men det visade sig sen att hon skulle steka till en liten bulle för provsmakning. puhhh! vi kunde alla andas ut! annars förflöt resten av julafton ganska fridfullt.under granen låg klapparna och glänste mot oss. så kul! men så skönt också att antalet julklappar såg ut att ha minskat en aning. kändes mer sunt på något sätt. dessutom har min man infört i vår gemensamma tradition, ”hemliga julklappar”… vilket innebär att man inte får vara med och inhandla sina egna paket, som tidigare har varit min familjs ”tradition”…han har tom gömt mina julklappar på sitt jobb eftersom min sjuka nyfikenhet kan ta till drastiska åtgärder =)
ja… vad ska jag mer säga om julen. det har varit skönt och lugnt. min man och jag har haft mycket tid tillsammans. vilket man behöver för att en relation ska blomstra. och det gör vår! puss på dig Samuel! =)

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *