julmatinköp

Ja… var ska jag börja. Jo! julmat måste man ju ha på julen. tycker i alla fall jag. och i o med att jag inte äger ett körkort, och det inte heller går att köpa ett bara så där och eftersom samuel jobbar hela dan och ända fram till kvällen innan själva julafton, så fick jag ta fram min lilla trogna shoppingvagn. oh! jag vet att det låtet lite tantigt, men det är typ det bästa man kan skaffa sig. jag gjorde en hel julstorhandling på willys på råslätt bara med denna lilla vagn. den rymmer vad annars skulle kräva typ 4 matkassar och en bil! så för alla er utan bil, detta är lösningen. Vill dessutom tillägga att det här fanns mycket julmat kvar fast jag var ute så sent, till och med saffran hade de kvar, hittade också billig kokt julskinka för 39 kr kg (tror jag det var) det är så mysigt att julhandla mat på ett så billigt ställe för man kan köpa såna otroliga mängder julgodis väldigt, väldigt billigt. tack för mej leverpastej =)
Nästa grej jag vill nämna innan jag ger mig på att slå in alla julklappar, är denna konstiga varelse ovan. Jag fann honom utanför willys. Det är nog den konstigaste tomte jag sett i år. =)

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *