En mycket spännande start på dagen. jag har haft min klass på besök. kl halv tio i förmiddags, innan jag hunnit borsta mina tänder =) dök det upp ett gäng glada kvinnor utanför min dörr. samuel stod med håret på alla håll och jag kan inte ha luktat allt för gott i min mun =) . vi var ca 12 stycken som trängdes i kökssoffan och på resterande stolar i vardagsrummet kring ett fat med hemmabakade lussekatter och pepparkakor. Jana var rolig, hon tyckte det var så synd att slänga kaffe att hon nog hällde i sig en tre koppar på stående fot! tanken med förmiddagen var en sista avslutning samt en redovisning av mitt arbete inom bildterapi. jag fick över förväntan bra respons och känner mig väldigt nöjd nu när en av kvinnorna som har en dotter med benskörhet, anmälde sin dotter till en av mina kurser till våren. jag kände mig mycket hedrad.
att ha så många sköna människor från så många olika kulturer samlade under mitt tak samtidigt var en underbar upplevelse. alla bär de på sina berättelser. många har upplevt fruktansvärda saker ifrån sina hemländer men ändå sprider de sån glädje. underbart att få ta del av dessa människor. jag känner att jag lär mig mycket. Tack

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *