ALLRIGHT nu ÄR det jul. punkt slut. som jag har längtat. ni anar inte. min jul började redan sista juldagen förra året. min jul har i min längtan levt ett helt år. förberedelser, hur ska jag göra med julklappar nästa år? vilken färgskala ska granen ha? var ska vi vara? hur ska jag slå in mina paket? ni fattar. det finns en smula julmani i det hela =) mycket stolt över detta! stackars Samuel. mannen i huset. enligt honom får jag nog till o med tomten att ligga i lä. =)

Det kan aldrig vara ett foto för mycket på granen.
jag har detta år gjort många egna juldecorationer. granen har i stort sett blivit fylld med hjärtan av olika slag. det jag gjort är följande:
Jultips
Tag ett ark svart tunn kartong/papper. Limma fast lika mycket filt i någon färg. Klipp ut hjärtan.använd sedan vilken typ av dekoration du vill. jag använde mig av en typ av 3d liner. flytande på tub. finns i alla typer av färger. finns tex på hobbyglädje nere i stan beredvid kaffebönan. i denna kan du sedan strö pärlor. linern fungerar även som ett lim. stick sedan hål i hjärtat ( låter grymt) med förslagsvis en tjock nål och trä i en lämplig tråd/smyckesståltråd. Mycket trevligt resultat och mycket enkelt att genomföra.
På detta hjärta har jag använt ett ark ur en gammal bibel med vackra gulnade sidor. jag har först tagit ett ark kartongpapper som jag sedan klistrat fast bibesidan på. klippte sedan ut flera hjärtan. tog sedan en mörkröd filt och klippte ut ett hjärta med ett mått på en cm som stack ut runtom. lyckades tillverka ca 30 hjärtan på endast ett fåtal timmar. rekomenderar verkligen detta trevliga tidsfördriv. Lycka till! Och God Jul! Och Guds rika välsignelse över dig.
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *