INFORMATION OM MEDLEMSKAP I VÅRENS KONSTCIRKLAR !
SUGEN? Lämna din mailadress längst upp till höger i sidan så får du ett utskick med all tillgänglig information i frågan.

Bilda är ett fantastiskt studieförbund. rekomenderar högt att starta upp en cirkel hos dem! har under hösten äntligen fått genomföra en av mina drömmar, genom att driva en konstcirkel i min atelje i mitt hem. vi är 5 konstnärer som träffas varje fredag kl 14.30 och hjälper varandra att utvecklas vidare i vårt konstnärsskap. idag fick jag klartecken att starta upp en till cirkel till våren! både i den gamla gruppen har vi sammanlagt 6 platser lediga till våren. vi får se vilken dag cirkel nr två kommer ligga på… VÄLKOMMEN ATT VARA MED! vill veta så snabbt som möjligt om du är intresserad. tanken med grupperna är att du ska kunna komma som du är och bara njuta. ofta har vi något hembakat att bjuda på och alltid är den sköna musiken i fokus. dina kunskaper kan vara allt från väldigt enkla/ med en önskan att få lära dig grunderna, eller att du redan är en fullfjädrad konstnär. jag anpassar all undervisning efter just dig. varav vi jobbar i grupper om 5 , 6 stycken medlemmar för att kunna möta allas individuella behov. alla ska känna att de utvecklas. SÅ ÅTER IGEN; VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG SÅ SNART SOM MÖJLIGT! (kom gärna med förslag på den dag och tid som passar dig bäst.

Kan rekommendera att gå på designmarknaden på söndag och upptäcka en av våra konstnärer, Tina Gardestrand som har ägnat hösten åt att bilda sköna tryck på underkläder. hon har också länge ägnat sig åt popkonst med skön egen prägel. rekommenderar starkt!!! En stor favorit hos mig är hennes ascoola barntavlor i lagom format. det går inte att missa. gå på designmarknaden på söndag! jag har redan reserverat en av hennes tavlor. de är ett måste. LYCKA TILL TINA!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *