hektiskt… jag det kan man nog säga att denna dag varit. underbar men hektisk kan man sammanfatta den. dagen började med en tur till skolan. vilket innebar en underbar film om hur fantastiskt ett liv för en person med down syndrome kan bli om det bara finns engagerade människor kring personen. sådan glädje. ibland kan jag tänka att de med detta kromosomfel har ett myckt lyckligare liv än många av oss utan detta. alltid sån värme, kärlek omsorg, rakhet. inget (du kan väl läsa mellan raderna!) rakt upp och ner. så skönt.
lektionen slutade med en rad nya teckenspråkskunskaper. härligt när man ser att man börjar kunna kommunicera…
Nu bär det av till den underbara kvinnan som skänkt mig smyckena ovan. trasiga lås sa hon, men pärlorna kan man använda ! underbara pärlor tycker jag. TACK MAJLE

Nedan kan du se hur strukturen i min atelje har börjat kunna ta form. Samuel är MYCKET glad

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *