ännu en dag i den fantastiska butiken hobbyglädje i jönköping. en butik jag varmt kan rekomendera. jag blir alltid så glad när jag är där. så galet skön personal och ett bra utbud. och det som inte finns i butik beställer de hem till dig utan fraktkostnader dirket från panduro. där finns allt you now! det tar bara nån/några dar och så har du varorna i butiken! rekomenderas varmt.och nu är det dax att fixa den fruktansvärda röran i hemmet. gahhhh. det är helt hysteriskt stökigt. jobbade så inteensivt inför marknaden så materialet spreds ut i alla rum. stackars min skäggiga man. han e inte glad. men som tur är kan man ju faktiskt städa!och det ska jag alltså göra nu. tänk på mig…. =( hehe

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *