Marknaden i full fart! jag har idag varit i malmbäck skola och ställt ut! underbar dag. Jättenöjd!
många glada köpare har gett mig hopp om att kunna leva på min konst!
träffade min familj som också de var mycket köpglada =) tack alla för denna dag!

En del av utställningen. det fanns allt från spargrisar till prinsessramar. vackra pärmar klädda i tyg och blommor… och så klart alla tavlor!

Den här ställningen har svärfar byggt åt mig! den gjorde ett eminent jobb som hängare till mina tavlor!

Den här underbara tavlan såldes idag. Mycket glädjande =) En stor favorit hos många.men snabbast vann och fick ta hem den till att pryda väggen.

Alla köpare erbjöds inslagning och lackning. det doftade gott i huset! En rolig tanke jag gärna vill fortsätta med. tanken är att man vid jul tex ska kunna köpa sin julklapp och sen inte behöva tänka på inslagning… lackning tycker ofta många är lite drygt att pyssla med, man bränner sig lätt och det kan vara svårt att få till en snygg stämpling. så jag gör det åt er =) jag har vant mig under alla år av lackning. om du vill få dina paket inslagna vackert inför julen kan du gärna komma hem till mig med dem så slår jag in dem och dekorerar dem för 20 kr paketet!
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 Responses to

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *