dessa grisar! de förföljer mig men så här såg de alltså ut innan penseln sattes till verket.
i min atelje är det nu svårt att se vad som är upp och vad som är ned. men jag tror attt de flesta skapare känner igen sig i detta. det är nästan ett måste i processen… även om min man inte tror på det =)
jag kan tipsa alla er läsare om en mycket trevlig plats här på jorden, Bra och Begagnat i huskvarnas kungsporten. billigt och mycket fina fynd att göra. köpte ett antal album som jag nu ska klä om och sedan på marknaden sälja vidare. mycket lyckad affär!

GRISARNA FÖRE


GRISARNA EFTER
Gjorde en specialbeställning till en liten kille.
En randig glad en.

Tips! köp billiga sjaskiga guldramar på secondhand och piffa upp dem med Daler Rowneys ”Goldfinger” på tub. bara att smeta på med fingret och du har en ny guldram! finns att köpa på Westers artistmaterial i jönköping. saknas bitar av ramens decor kan man med enkla medel lägga i gips eller strukturpasta och sedan slipa till rätt höjd och form. efteråt kan du lägga bladguld (eller den billiga fejkvarianten) som du sen bestryker med oljefärg i rätt nyans. Lycka till! hör gärna av dig om du undrar något.

Fick en fantastiskt vacker klänning av min väninna Majle. använd av henne på 70/80t. sitter som en smäck =) grisen brevid är till för att visa min nya snygga foundation. tack Susanne,mary kay konsult! kram kram

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *