GULA, SVARTA OCH RÖDA TOMATER!

image
Ett svårt beslut att ta när man ska våga sig ut med tomatplantorna. men nu har vi vågat. jag har suttit i vår lilla stuga långt in på kvällen och planterat ner dem i vackra gamla korgar och annat tillgängligt.vi har drivit upp cocktailtomater i både rött, svart och rött och dessutom vanliga tomater. god grönsak helt enkelt.
När jag satt där i min ensamhet överaskades jag plötsligt av det enorma regn och åskvädret som också bjöd på en och annan blixt senare på kvällen. vilket ledde till att jag fick stanna kvar med mina planteringar flera timmar tills det blev ett litet regnuppehåll. en spännande, tröttande kväll.
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *